Haber

Deprem Bölgesindeki Ünlü İsimler: “Bütün Sanatçı Arkadaşlarımın Buraya Gelmesini İstiyorum”

Demet Akalın, Ezgi Mola ve Pınar Altuğ deprem bölgesine giderek çadır kentleri gezdi. Sarsıntı bölgesine yaptıkları ziyaretten kareleri paylaşan ünlü isimler yine kendilerini yardıma davet etti. Özellikle diğer ünlü isimleri de bölgeye davet ettiler. Bölgeye yardımlarını esirgemeyen ünlüler ve vatandaşlara da teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Detaylar burada…

Demet Akalın, Ezgi Mola ve Pınar Altuğ deprem bölgesine giderek oradaki vatandaşlarımıza destek oldu.

Ünlü isimler Antakya ve Adıyaman’daki çadır kentleri ziyaret ederek depremzedelerle buluştu. Özellikle çocukların morale ve desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek birlikte vakit geçirdiler.

Ezgi Mola da UCİM (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı Derneği) aracılığıyla deprem bölgesindeki çocuklara destek oldu. Ünlü isim, Adıyaman’da depremzedelerle buluştu.

Ezgi Mola, depremin olduğu bölgede üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri de ziyaret etti. Bu ziyarette ünlü oyuncu Ahu Yağtu da yer aldı.

Pınar Altuğ, Hatay ve Adıyaman’daki çadır kentleri ziyaret etti. Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Hatay’daki temel ihtiyaçlara dikkat çekti.

Ahu Yağtu ve Ayşe Tolga da deprem bölgesine gidip yardımda bulunan isimler arasında yer aldı. Deprem bölgesinden hikayeler paylaşan ünlü oyuncular, bölgenin ihtiyaçlarını anlatmaya devam etti.

Demet Akalın, titreme bölgesinden yaptığı paylaşımlarda ünlü isimleri deprem bölgesine gelmeye davet etti.

Demet Akalın yaptığı açıklamalarda, “Bağışlara katılan tüm sanatçı arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Özellikle çocukların içine girmek bambaşka. Murat Boz ve Acun Ilıcalı da burada bekliyor. Tüm sanatçı arkadaşlarımın buraya gelmesini istiyorum ve yine geleceğim. Haftaya İslahiye’ye gideceğim. Bölgeyi görmek gerekir. Önemli olan yaşamak ya da yaşamamak değil, yardım etmektir. Üzgün ​​olmanın ötesine geçip insanlarla iç içe olmak gerekiyor. Özellikle çocuklarla… Aleyna Tilki 2 haftada bir geliyor.” o terimlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu