Haber

Meral Akşener: Silivri benim için soğuk değil

DÜZGÜN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, Maraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde konuştu. Akşener, Erdoğan’ın kendisi için söylediği “Meral Hanım beni kendinizle uğraştırma” sözlerine tepki gösterdi. Akşener, “Silivri benim için soğuk” dedi.

‘GÜNLÜK ÇAY İÇMEYE DEVAM EDİN’

Akşener, “Kadınların sıkıntısı var. Eşyalarını toplamak için çadırlarda yaşayanlar var, evleri ağır hasarlı. Devletten, siyasi yapılardan uzaklar. O çadırların içine girdim. İnanılmaz bir hijyen sorunu var. Yemekte suda eksiklikler var bu sesi duyurmamı istedi kadın çocukların travması geçmiyor çocuklar okuyamıyor bütün bunlara bakmak lazım herkes elinden geleni yaptı ama şimdi biz yaptık ciddi ciddi bakın bu nasıl gidecek önemli eksiklikler gördüm düzelteceğiz sağlam kalan binalarda kendisine eşya verilmiyor denildi ihaleler inşaat demiri ile ilgili para çıktıysa ordan ev sahibine ait.Keşmekeş Gölbaşı semtinde kaldı.Bunların yapılması bekleniyor.

Bu Sayın Erdoğan’ın bana yönelik tehditlerinin üçüncüsüdür. 31 Mart seçimlerinde bu kadını cezaevine göndereceğim” dedi. Ben de elimdeki çantayı hazırladım, “Hadi öğrenelim” dedim. Bu ilk tehditti. İkincisi, ‘Ey gelin ve damat, Rize’de gününüzü göreceksiniz’ dedi, Rize’de çok yanlışlar yapıldı. Bunlar iyi zamanlardı, dedi, bu ikinci tehditti. Artık beni kendinle uğraştırma diyor. Diyorum ki Resepsiyon Bey neden bu kadar kızdınız? İktidar döneminde sahibi olduğunuz televizyon kanalı onurum ve gururuma iftira attı, ben bunun için uğraştım, beni aradınız gereğini yapacağınızı söylediniz. O iftirayı atan şerefsizlerin hepsi mahkemelerinizde beraat etti. Saltanatı sırasında evim basıldı. Sanıkların tamamı beraat etti. Silivri benim için soğuk değil. Papatya çayı ile devam edin.”

Ne oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı ortak yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesine yapılan evlerle ilgili konuşurken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi. Erdoğan, “Müştemilatlara ‘çukur’ diyor. Biz bir şey yapıyoruz dersek yaparız Meral Hanım. Adımıza dikkat edin. Adım Tayyip, soyadım Erdoğan. Erdoğan’a dikkat edin. Tayyip ismine de dikkat et konuş. Beni kendine bulaştırma.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu