Haber

Ahmet Suat Özyazıcı için tören düzenlendi

Dün akşam evinde yaşamını yitiren Trabzonlu sporTürkiye’nin efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı için tören düzenlendi.

Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Divanı Lideri Ali Sürmen, Trabzonspor Teknik Müdürü Abdullah Avcı, Beşiktaş Teknik Müdürü Şenol Güneş, Trabzonspor Kaptanı. Uğurcan Çakır, Trabzonspor eski başkanları Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Faruk Özak’ın yanı sıra bordo-mavili kulüpte görev yapan eski yöneticiler, futbolcular, spor ve siyaset dünyasından isimler, aileleri ve yakınları .

Ahmet Suat Özyazıcı’nın özgeçmişinin okunduğu törende birinciliği alan Trabzonspor’un Divan Başkanı Ali Sürmen, Özyazıcı’nın başarılarına çok az kişinin ulaşabildiğini belirtti.

Trabzonspor’un eski başkanlarından Mustafa Günaydın, Ahmet Suat Özyazıcı’yı tarif etmenin çok zor olduğunu belirterek, “Zor koşullarda önemli başarılar elde etti. Benim için Türkiye’nin en büyük teknik direktörüydü.”

Eski liderlerden Ahmet Celal Ataman, “Ahmet Suat Özyazıcı benim çocukluk arkadaşımdı. Zaman içinde çok önemli işler yaptı. Tarihte kimsenin başaramayacağı kadar yüceltti” dedi.

Eski Devlet Bakanı ve eski Trabzonspor Lideri Faruk Özak, bunun kelimelerle izah edilemeyeceğini belirterek, “Trabzonspor’a ilkleri getiren bir insandı. Mevcut kadroyu çok iyi tasarlayan bir insandı. Çok zeki ve bilge bir insandı. “.

Abdullah Avcı: “Hayranlıkla takip ettiğimiz bir isimdi”

Trabzonspor Teknik Müdürü Abdullah Avcı, “Bu şehrin efsane hocası, Trabzonspor 4’ü büyük yapan isimlerden biri. Hayranlıkla takip ettiğimiz bir isimdi. Trabzonspor Teknik Direktörü olduktan sonra bir kez evimde, bir kez de yurt içinde ziyaret ettim. hastane. Trabzonspor’un başlangıcına misal. Aldığımız kişiydi. Trabzon şehrinde başka takım tutmama adımını atan hocamızı rahmetle anıyoruz” dedi.

Şenol Güneş: “Sıradan bir insan gibi görünen çok değerli bir insandı”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ahmet Suat Özyazıcı’nın acı içindeyken bile inanılmaz bir sabra sahip olduğunu vurgulayarak, “Geleceği inşa etmek için geçmişi iyi incelemek gerekiyor. Hiç yoktan fazlasını ürettiler. Trabzonspor’un çıkışıyla birlikte. Türkiye’de ve Dünya’da futbol adına değerli işler yapmış iki büyüğümüzü kaybettik.Hepimiz üzgünüz.Onların çalışırken neler yaptıklarını, neler yaşadıklarını bilen biriyim.Onlara yaptıklarını belgelemeliyiz. belgeseller çekerek geleceğe.ahmet suat özyazıcı ızdırap çekerken bile inanılmaz sabrı vardı.hoşgörüsü çok olan bir insandı.sıradan bir insana benzeyen çok pahalı bir insandı.içimizde bir hüzün var.hoşçakal diyorum , hoşçakal hocam” dedi.

Ahmet Ağaoğlu: “Bana göre filozoftu”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un mihenk taşı olan çok önemli bir değeri, efsaneyi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Ailesine, taraftarına, Trabzonspor camiasına ve Türk futboluna başsağlığı diliyorum. Herkes hocamızın şehit olduğunu söyledi. çok yeterli. Hocamız ancak çok başarılıydı. “Sporcuydu, aynı zamanda filozoftu benim gözümde. Türk futbolunun yapısını, ihtiyaçlarını ve eksikliklerini o kadar iyi analiz etti ki bir filozof açıklayabilir. 16 kupası olan teknik direktör mütevazi bir insandı” dedi.

Can Özyazıcı: “Suat herkesin hocasıydı, benim babam da Suat’tı”

Aile adına konuşan Ahmet Suat Özyazıcı’nın oğlu Can Özyazıcı ise yaptığı konuşmada, “Özyazıcı ailesi olarak bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim. 1982 yılında babamın yanında çalışma şerefine eriştim ve 40 yıl çalıştık. Onun iş insanlığını ve iş ahlakını edindik. Herkesin Suat hocası benim Suat babamdı. Mekanı cennet olsun.”

Özyazıcı’nın naaşı, öğle namazına müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’na defnedilecek. – TRABZON

haberaltinova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu