Haber

Deva Partisi’nden Ahmet Davutoğlu ve Ümit Özdağ’a tepki!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı canlı yayında, enkazın başına AK Parti’ye yakın olanların arama kurtarma ekiplerinin getirildiğini, sahipsizlerin ise enkaz altında kaldığını duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ anlamsız bir tartışma ortaya atarak, şunları söyledi: “Açıkça söyleyeyim, öncelikle AK Partililer ihraç ediliyor. Ben söylemek istemedim ama siz sahada duyun. Millet bağırıyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Yapılacak tek şey bu. Burada yetki orduya devrediliyor” dedi.açıklamalarını yaptı.

Gazeteci Adem Metan’a konuşan DEVA Parti Kurucular Kurulu Üyesi Örgüt Genel Başkan Yardımcısı Essum Aslan, AK Partililerin enkazdan çıkarıldığı tezine tepki gösterdi.

DEVA PARTİ ASLANI: HERKES EŞİT DURUMDA OLDU

AK Partililerin enkaz altından kurtarıldığı iddiasına yanıt veren Aslan, şunları söyledi: “Kimse burada enkazın altında kimin olduğunu sormadı. O ruhu oradan sağlıklı ve diri çıkarmak için herkesin tek bir amacı vardı. Herkesin çaresizce bir taşı kaldırabileceğini gördüm. Siz burada siyasi söylemlerden bahsettiğinizde insanların size olan nefretini artırmaktan başka bir işe yaramıyor. Burada siyaset konuşamazsın, enkaz altında kimler var diye konuşamazsın. Herkes eşit şartlardaydı.”ifadeleri kullandı.

guroymakhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu