Haber

2 genç gardiyanı öldüren mahkum idam edildi! Bakın son sözleri neymiş

Yetkililer, 42 yaşındaki Michael Tisius’un Bonne Terre’deki eyalet hapishanesinde ölümcül bir pentobarbital enjeksiyonu yapıldığını ve saat 18:10’da hayatını kaybettiğini açıkladı.

22 Haziran 2000’de Randolph County Hapishanesinde gardiyanlar Leon Egley ve Jason Acton’u öldürmekten hüküm giydi. Tisius yaptığı son yazılı açıklamada “daha iyi bir adam olmak için” çok çalıştığını ve işlediği suçlardan pişmanlık duyduğunu söyledi. Michael Tisius “Üzgünüm. Sona geldiğim için değil. Çünkü gerçekten üzgünüm.”

Tisius’un avukatları, ABD Yüksek Mahkemesi’nden, ceza duruşmasındaki bir heyet üyesinin okuma yazma bilmediğini ve Missouri maddelerini ihlal ettiğini ileri sürerek, temyiz üzerine infazın durdurulmasını talep etti. Mahkeme Salı günü öğleden sonra bu talebi reddetti. Yüksek Mahkeme daha önce Tisius’un affedilmesi gerektiği iddiasını, cinayetler sırasında 19 yaşında olduğu için reddetmişti.

2005 tarihli bir Yüksek Mahkeme kararı, suç işlendiğinde 18 yaşın altındaki küçüklerin infazını yasaklıyor, ancak Tisius’un avukatları, cinayetler işlendiğinde 19 yaşında bile olmayan Tisius’un cezasının şartlı tahliye olmaksızın müebbet hapis cezasına çevrilmesi gerektiğini savundu. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu