Haber

Üsküdar’da Sokak Köpeğine Silahlı Saldırı

Üsküdar’da bir parkta duran sokak köpeği tabancalı saldırıya uğradı. Yaralanan köpeğin yardımına mahalle sakinleri koşarak parktan ayrıldı. Veteriner kliniğine götürülen köpeğin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, dün saat 21:30 sıralarında Barbaros Mahallesi Açıl Sokak’ta meydana geldi. Parkta bekleyen sokak köpeği kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Olayın ardından acı içinde kıvranan köpek parktan kaçmaya çalıştı. Yaralı köpeğin kıvrandığını gören başka bir köpek hemen yanına geldi. Silah ve köpek sesleri üzerine koşan mahalleli, yaralı köpeği yakalayarak veteriner kliniğine götürdü. Kurşunun köpeğin omuriliğine isabet ettiği belirlendi. Köpeğin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, mahalle sakinleri polise giderek şikayetçi oldu.

“HAYVAN SESLERİNİ DUYDUĞUM ZAMAN BIRAKTIM”

Mahalle sakini Umut Erdener, “Dün gece oldu. Odam parkı görüyor. Önce silah sesi duydum, sonra çaresizce inleyen hayvanın inleme sesleriyle dışarı çıktım. Belden aşağısı bir şey tutmuyor. Ne yaparsanız yapın.” adını anmak istedi, kaçtı. Peşinden gittik ve bulamadık.

Mahalle sakini Ela Durmazer, “Bu olay gerçekten çok üzücü. Bunun gibi çok olay var. Hayvan çok fenaydı. Omuriliğine kurşun saplanmış. Hayvan şu an ameliyata alınamıyor çünkü hasta. çok riskli bir operasyon. Onun vücudunu güçlendirmeye çalışıyoruz. Amacımız bu. “Her türlü şey yapılmamalı. Hiçbir canlı hiçbir koşulda silahla vurulmaması gerektiğini lütfen herkes duysun. Bu hiçbir canlıya yapılmaz. Ve yapılmasın diye tutanakları tuttum. En azından hukuki sürecin başında olacağız” dedi.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA GÖRE

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sokak köpeğinin parkta sırtı sokağa dönük şekilde beklediği, köpeğin acı içinde kıvrandığı, yaralı köpeğe bir başka sokak köpeğinin geldiği ve köpeklerin parktan kaçtığı görüldü. .

cukurcaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu