Yaşam

John Wick Series The Continental’den İlk Aksiyon Dolu Fragman [Video]

Başrolünü Keanu Reeves’in oynadığı bir aksiyon türü olan John Wick, kesinlikle zamanımızın en tanınan film serilerinden biridir. Serinin yeni filmi John Wick: Chapter 4 Mart ayında vizyona girdi ve tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlendi.

John Wick’in dünyasında geçecek yan dizi Continental: John Wick’in Dünyasından da merakla bekleniyordu. Peacock bugün dizinin ilk fragmanını paylaştı.

Kıta karavanı

Yaklaşık 3 dakikalık fragman, ünlü oyuncu Mel Gibson’ın da yer alacağı dizide nelerle karşılaşacağımız konusunda bize fikir veriyor. The Continental’da da tıpkı serinin sinemalarında olduğu gibi izlemeye doyamadığımız aksiyon sahnelerinin yer alabildiğini görebiliyoruz.

Continental serisi bizi 1970’lerin New York’una, seriye aşina olanların bildiği, suikastçıların oteli The Continental’e götürüyor. kökenlerine odaklanacak. Bunu da sinemalarda otelin reisi olan Winston’ın gençliğinin gözünden yapacaktır.

Genç Winston Scott karakteri Colin Woodellcanlandıracak. Mel Gibson hata işverenini Cormac olarak göreceğiz. Ayrıca ekipte Nhung Kate, Katie McGrath, Peter Greene, Ayomide Adegun, Ben Ronson, Jessica Allain gibi isimler de yer alıyor. Dizinin yaratıcıları ise Greg Coolidge, Shawn Simmons, Kirk Ward.

Continental çıkış tarihi

Kıta, 3 parça halinde Peacock’ta yayınlanacak. serinin ilk bölümü 22 Eylül, ikinci 29 Eylülve üçüncü 6 Ekim’decıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu