Yaşam

Dr. Eric Thomas’ın rehber kitabı: Bunu Kendinize Borçlusunuz

Dr. Motivasyon konuşmacısı, yazar ve papaz, tüm dünyada en çok satanlar arasına girmiştir. Eric Thomas, başarılı kişisel ve profesyonel yaşamlara giden yolda yöneticiler ve sporcularla çalıştı. “ET, Hip Hop Vaizi”Thomas olarak da bilinen oyuncu, LeBron James, Chris Paul ve Cam Newton gibi isimlerle çalıştı.

Kendi maliyetlerinizin farkına varmanızı amaçlayan bu kitapta, hedeflerinizi bulmak ve o hedefe giden yolda motivasyonunuzu canlı tutmak artık çok kolay. Dayanak Yayınları etiketiyle raflarda yerini alan Kendi Kendine Edinilen kitap okuyucularıyla buluşmaya hazır.

Hayatınızın senaryosunu yeniden yazın. Başarının sadece seçilmiş kişiler için olduğunu düşünüyorsanız bu bir uyandırma çağrısıdır. Bu, hayatınızın kontrolünü ele geçirmek için ilham almayı beklemeyi bırakmanın bir beyanıdır.

Bunlar Thomas’ın Erica’da evsiz, başarısız bir siyahi olarak geçirdiği ergenlik döneminde almış olmayı dilediği tavsiyeler. Kurban rolünü oynamayı bırakıp güçlü yönlerini gördüğünde hayatının senaryosunu yeniden yazdı.

Yeni bir başlangıç ​​için

Bu kitap sizin de hayatınızı değiştirebileceğinizi ortaya koyuyor. Tecrübesi ve dile hakimiyeti sayesinde her ortamda herkesin dikkatini çekebildiğini fark eden Thomas, okulda sorun yaşayan çocuklardan, yeni bir başlangıç ​​yapmaya çalışan mahkumlara kadar geniş bir kitleye ulaştığı için kendini şanslı hissediyor.

Bir el kitabı

Başarı sırları binlerce insanı destekledi. Şimdi senin sıran. Size nasıl başlayacağınızı gösterecek bir kılavuza sahipsiniz…

Hikayeniz ne olursa olsun, ünlü motivasyon gurusu, eğitimci ve profesyonel sporcuların ve iş adamlarının danışmanı Eric Thomas, gerçek motivasyon noktanızı keşfetmenize ve kalıcı başarının şifresini çözmenize yardımcı olacaktır.

Kitap sayfası için iletişim:

[email protected]

yakakent-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu