Haber

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve Heyetiyle Ankara’yı Ziyaret Etti

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet, bir dizi ziyaret için Başşehir Ankara’daydı. İki gün süren Ankara programında İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Ayhan Prens ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e bir dizi ziyarette bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas başkanlığında Belediye Başkanları, İlçe ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı ve meclis üyeleri ile İl Müdürlerinden oluşan heyetin gerçekleştirdiği ziyaretlerde Çanakkale heyetini İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan makamında ağırladı. Turan, “Biz çalışmaktan utanmayan, polemik kavga kavga değil iş yapmaktan zevk alan insanlarız” dedi. Çanakkale heyeti, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan eşliğinde Güvenlik ve Acil Durumlara Uyum Merkezi’ni (GAMER) ziyaret etti. E-belediye ve sivil toplumla ilişkiler hakkında bilgi verildi. Bakan Yardımcısı Bülent Turan, bakanlığın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Makas, “Partimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Yardımcılığı döneminde Çanakkale’ye büyük hizmetleri olan bakanımıza bu değerli ve önemli görevde başarılar diliyoruz.”

Heyet, Milletvekili Ayhan Masraf ile de görüşmeye geldi. İl Başkanı Naim Makas ziyaretlerinde, “Milletvekilimiz Ayhan Yavaş ile Gazi Meclisimizde bir araya gelerek kadim şehrimiz Çanakkale’deki teşkilat çalışmalarımız, yatırımlarımız ve hizmetlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk” dedi. Heyet, Milletvekili Ayhan Yavaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve İl Müdürlerinden oluşan heyet, Ankara ziyareti kapsamında Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i de ziyaret etti. Görüşmede organizasyonla ilgili istişarelerde bulunuldu. – ÇANAKKALE

niksar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu