Haber

Üsküdar’da park halindeki bir cip yanarak kullanılamaz hale geldi.

Üsküdar’da park halindeki bir cip yanarak kullanılamaz hale geldi.

İSTANBUL – Üsküdar’da park halindeki cip yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın cipin önünde park halindeki bir araca da sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, cip kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 02.30 sıralarında Murat Reis Mahallesi Yeni Dersane Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde park halinde bulunan 38 HZ 363 plakalı cipin motor kısmı henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, cipin önünde park halinde bulunan 34 DRC 966 plakalı araca da sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek diğer araçlara yayılmasını önleyerek söndürdü. Polis olay yerinde güvenlik şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Olayda yaralanan olmazken, cip yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının yayıldığı diğer otomobilde de küçük bir yanık oluştu.

Araç sahibi Kerim Eraslan ise olayla ilgili şunları söyledi: “Biz uyuyorduk ama çevik kuvvet buraya çok yakın olduğundan devriye gezen polislerden birini fark etmiş olmalı. 5-6 polis mahalle sakinlerine seslendi. Megafon. Bunu duyduk ve uyandık. Peki kundaklama normal mi? “Yanıyor mu, yanmıyor mu bilmiyoruz. Bu arabalar çok fazla araba olduğu ve sokaklar dar olduğu için yanıyor. Benim arabama da sıçradı. Umarım bir an önce iyileşirim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu