Ekonomi

Sivas’ta TOKİ evleri için kura heyecanı başlıyor

Çevre Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut atılımı olan “İlk Evim İlk İş Yerim” projesi kapsamında Sivas’ta yapılacak sosyal konutlar için kura çekme süreci, Kentleşme ve İklim Değişikliği ile Toplu Konut Dairesi (TOKİ), Cuma günü başlayacak.

Pazar günü sorulacak çekiliş programı Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak. “İlk Evim İlk İş Yerim” projesi kapsamında Sivas’ta yapılacak 2 bin 706 konuttan 919’unun kura çekimi yarın yapılacak. Kangal (175 konut), Hafik (110 konut), Yıldızeli (206 konut), Gemerek-Sızır (111 konut), Şarkışla Gürçayır (100 konut) ve Doğanşar’da (67 konut) yapılacak konutların hak sahipleri belirlenecek. çekilişin ilk gününde. .

Altınyayla’da yapılacak 150 konut için başvuru sayısının az olması nedeniyle hak sahipliği kurası çekilemeyecek. Sosyal konut projesi kapsamında kura çekimi Cumartesi ve Pazar günleri Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda devam edecek.

Cumartesi; Divriği (170 konut), Gemerek (197 konut), Gürü (203 konut), İmranlı (157 konut) ve Zara’da (260 konut) yapılacak konutlar için kura çekilecek. Pazar günü merkez ilçe (400 konut), Suşehri (200 konut) ve Şarkışla’da (200 konut) yapılacak konutların kazananları belirlenecek. – SİVAS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu