Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: “Bazıları yapamazsın dedi, çok şükür başardık”

Ümraniye’de Gençlik ve Spor Sağlık Bakanlığı tarafından 2021 yılında temeli atılan ve bir süredir yapımı devam eden Birol Hayal Yüzme Havuzu törenle açıldı. Açılışta konuşan Bakan Kasapoğlu, “Bazıları yapamazsın dediler çok şükür başardık. Millete hizmetin önünü kapatmaya çalıştılar. İşte o zihniyetlerle mücadele ederek, mücadele ederek bugünlere geldik. .”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021 yılında yapımına başlanan Ümraniye Birol Hayal Yüzme Havuzu törenle açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, milli sporcular, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehter takımının performansıyla başlayan açılış töreni, kürsü konuşmalarıyla devam etti. Açılışta konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bu noktada 20 yıldır hiçbir engele takılmadan, durmadan ve yılmadan çalışıyoruz” dedi.

“Bazıları yapamazsın dediler, çok şükür başardık”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Dünyanın en nezih şehri İstanbul, yedi zirvesi olan bu şehrin her karışına Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, yaptıklarımız sayesinde alın teri ve mühürümüz var” dedi. ülkemizin her karışında olduğu gibi yılmadan, yılmadan, yılmadan çalıştık. Devam ediyoruz” dedi.

“Türkiye güçlü bir spor altyapısına sahip”

Bakan Kasapoğlu, “Bu millet şehrin çöp kokusunu, patlayan çöplüklerini, akmayan sularını, bozuk yollarını çok iyi biliyor. O günlerden bugüne hizmetle, sanatla, üretimle nasıl buluştuğunu da çok iyi biliyor. İşte. 20 yıllık bir süreçtir.Onun liderliğinde ulaşımdan sağlığa, sağlıktan eğitime, eğitimden altyapıya, kültür sanattan tarıma dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldik.Her zaman olduğu gibi birileri uğraşıyor. bu yatırımları farklı bir şekilde anlatmak, algılarla karşı tarafa çekmek için “Köprülerimizi, tünellerimizi yerle bir ettiler. Şimdi insansız hava araçlarımızla uğraşıyorlar. Bu süreçte yine diğer alanlarda olduğu gibi yurdun her köşesini spor tesisleri ile donattık. Türkiye’de köylere kadar güçlü bir spor altyapısı var” dedi. – İSTANBUL

haberpendik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu