Haber

CHP pankartının asıldığı kafeye düzenlenen saldırının ardından AK Parti ve CHP İzmir il başkanları kucaklaşarak poz verdi.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun afiş ve pankartlarının yer aldığı İzmir’deki kahvehane akınının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu gündeme geldi.

İki ilin liderleri ortak açıklama yaparak dostluk ve barış mesajı verdi. Toplantı sonrası konuşma Aslanoğlu, “Dün yaşanan olaylar nedeniyle her iki il lideri de nereden gelirse gelsin, hangi gerekçe ve bahane üretilirse üretilsin şiddet yaşanmamasını istiyor. Siyasi rekabet olması adettendir. Ancak biz herhangi bir gencin burnu kanamadan bu işlemlerin tamamlanmasını istiyoruz. Seçim gününe kadar İzmir’den tüm Türkiye’ye birlik ve kardeşlik içinde kardeşlik ve barış mesajları vermek istiyoruz. Seçimi inşallah tartışmasız, şiddetsiz bir demokrasi şöleni olarak bitireceğiz.

Aslanoğlu’nun ardından konuşan Saygılı, şunları söyledi:

“Güzel İzmir’imize yakışır bir şekilde seçime gidiyoruz ve şehrimizin marka değerine, kardeşliğine, birlik ve beraberliğine zarar verecek hiçbir şiddet ve olumsuz eylemi kabul etmeyeceğimizi buradan ifade ediyoruz. İzmir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan İzmir olacak”

Açıklamaların ardından iki il lideri birbirine sarılarak dostluk görüntüsü verdi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu