Ekonomi

Bütçe görüşmelerinin 10. birleşimi yapıldı

Karabük Vilayet Genel Meclisi 2023 yılı bütçe görüşmelerinin 10. birleşimi Vali Fuat Gürel’in iştirakleriyle gerçekleşti.

Toplantıda Aile ve Toplumsal Hizmetler Müdürü Abdurrahman Bilgiç, kurumun çalışma alanları olan çocuk, engelli, yaşlı, bayan hizmetleri, toplumsal yardımlar, şehit yakınları ve gazilerle ilgili çalışmalar, kurumun projeleri ve yatırımları hakkında bilgilendirmede bulunarak 2023 yılı bütçesi ile ilgili taleplerini iletti.

İl Genel Meclisi Lideri Ahmet Sözen bilgilendirmenin akabinde yaptığı konuşmada, “Öncelikle Sayın Valimiz Fuat Gürel’e davetimize icabet ettiği ve kurumumuzla ilgili her bahsin takipçisi olarak bizlere verdiği takviyeler için Vilayet Genel Meclis üyelerimiz ismine teşekkür ediyorum. Kasım ayında olmamız hasebiyle bütçe ayındayız. Bir taraftan bütçe taslakları görüşülürken öteki taraftan Vilayet Müdürlerimizi davet ediyoruz. Müdürlerimiz kurumlarının çalışmalarıyla ilgili meclisimizi bilgilendiriyolar. Bugün toplantımıza davet ettiğimiz Aile ve Toplumsal Siyasetler Vilayet Müdürümüz Abdurrahman Bilgiç’e detaylı sunumları için teşekkür ediyorum. Kimsesiz çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimiz ve muhtaçlık sahiplerine yapılan çalışmaları takdirle karışılıyoruz. Şehit ve Gazi ailelerimiz ile ilgili de çok başarılı işler yapılıyor. Verdiğiniz toplumsal hizmetlerle toplumsal devlet anlayışını vatandaşımıza en hoş halde yansıtıyorsunuz” dedi.

Toplantıda Vilayet Özel Yönetimi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Mali Hizmetler Müdürü Yılmaz Arat ve Takviye Hizmetleri Müdürü İrfan Baylan’da yer aldı. – KARABÜK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu